FacebookTwitterFeed

ACTUELE VACATURES

Aangeboden

Zoekt u werk in de kinderboerderijensector? U kunt een oproep plaatsen voor kinderboerderijen. Deze oproep zal geplaatst worden op het ledendeel van de website. Kinderboerderijen kunnen direct contact met u opnemen. Als u een oproep wil plaatsen, stuur dan uw CV en motivatie op per e-mail. De oproepen blijven twee maanden op de website staan. Wij plaatsen alleen oproepen van werkzoekenden met een relevante opleiding/ervaring.

Gevraagd

Bent u op zoek naar personeel? Op deze pagina kunt u een oproep doen. U kunt uw vacature e-mailen naar de vSKBN, maar u kunt ook zelf een vacature plaatsen via 'Voeg vacature toe' bovenaan de pagina. 

Kinderboerderij:
Plaats: Rotterdam
Reageren voor: 28-12-2017

Omschrijving:

 

 

Functiegebied: Sport / Recreatie
Organisatie: Cluster Maatschappelijke ontwikkeling
Aantal uren per week : 36
Werk- en denkniveau: MBO
Publicatiedatum: 11 dec 2017
Te reageren vóór: 28 dec 2017

De functie

 

Als Dierenverzorger A op de kinderboerderij De Oedenstee werk je met landbouw- en recreatiedieren. Je hebt een signalerende en proactieve houding, waarbij er rekening gehouden wordt met diergezondheid en- welzijn én met de veiligheid van mens en dier. Tot je taken behoren:

  • De dagelijkse verzorging van de dieren.
  • Het signaleren van afwijkende omstandigheden of gedrag van dieren.
  • Het uitvoeren van de administratie binnen de geldende wetgeving.
  • Het adviseren van de bedrijfsleider vanuit de vakinhoud.
  • Je geeft vakinhoudelijke leiding aan vier medewerkers op de kinderboerderij en je draagt je steentje bij aan het gezamenlijk resultaat.
  • Je adviseert de bedrijfsleider bij het ontwikkelen van nieuwe activiteiten, je organiseert activiteiten en je coördineert activiteiten op educatief gebied.
  • Op een klantgerichte manier verstrek je informatie en adviezen aan bezoekers en toon je bewust voorbeeldgedrag.
  • Verder valt het beheer van de opstallen en het terrein van de kinderboerderij onder jouw hoede.

Vraag en aanbod
Voor de functie van Dierenverzorger ben je in het bezit van een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in het vakgebied dierenverzorging of aanverwant en heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van de wetgeving op het gebied van flora, fauna en milieu in relatie tot de kinderboerderij. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. Een pré is een diploma op het gebied van EHBO en BHV. Verder heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben je omgevingsbewust en representatief. Je beschikt daarnaast over de competenties resultaat- en klantgerichtheid. Flexibiliteit en schakelvermogen zijn een must voor deze functie.

Omdat het leven op de kinderboerderij niet altijd aan tijden gebonden is, ben je in geval van nood buiten de normale werktijden bereikbaar en inzetbaar. Je bent bereid om werkzaamheden in een rooster te verrichten zoals weekenden en avonduren. Je werkt graag in een team waar teambuilding en samenwerking met elkaar en andere accommodaties belangrijk is. Ben jij de Dierenv

12 December 2017 01:37:33
© 2017 - Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen