FacebookTwitterFeed

ACTUELE VACATURES

Aangeboden

Zoekt u werk in de kinderboerderijensector? U kunt een oproep plaatsen voor kinderboerderijen. Deze oproep zal geplaatst worden op het ledendeel van de website. Kinderboerderijen kunnen direct contact met u opnemen. Als u een oproep wil plaatsen, stuur dan uw CV en motivatie op per e-mail. De oproepen blijven twee maanden op de website staan. Wij plaatsen alleen oproepen van werkzoekenden met een relevante opleiding/ervaring.

Gevraagd

Bent u op zoek naar personeel? Op deze pagina kunt u een oproep doen. U kunt uw vacature e-mailen naar de vSKBN, maar u kunt ook zelf een vacature plaatsen via 'Voeg vacature toe' bovenaan de pagina. 

Kinderboerderij:
Plaats: Almere
Reageren voor: 01-10-2017

Omschrijving:

De stad en de natuur met elkaar verbinden, dat is wat wij, samen met verschillende partners, op al onze locaties willen doen. Elk met eigen karakter, functies en activiteiten, waar educatie, recreatieen ontmoeting centraal staan. Zodat iedereen de unieke natuur van Almere zelf kan ontdekken enbeleven, dicht bij huis. Wij doen dit voor en met scholen (van po tot hbo), kinderopvang en bso’s eninwoners en bezoekers van Almere. In Almere beheren wij twee kinderboerderijen in Stedenwijk ende Bouwmeesterbuurt, een schaapskooi met een schaapskudde van circa 150 schapen in het Vroege Vogelbos en een kleine schaapskooi op stadslandgoed de Kemphaan. Daarnaast onderhouden wij diverse tuinen, weides en bossen.

Voor ons team zoeken wij op korte termijn een bevlogen: Beheerder m/v (32 – 36 uur)

Wat ga je doen?
 Je werkt samen met de andere beheerders op de verschillende plekken waar we dieren houdenen bent samen met hen verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren.
 Je bent deelverantwoordelijk voor het onderhoud van de gebouwen en verblijven en het groenop de locaties.
 Je bent gastheer/vrouw voor de bezoekers en voert de activiteiten op (een deel van) de locatiesuit, in overleg met en ondersteuning van je collega’s. Denk hierbij aan lessen voor scholen enopen dagen.
 Je stuurt vrijwilligers en stagiaires aan.
 Je bent verantwoordelijk voor (een deel van) de administratie.

Wij vragen:

 Een relevante afgeronde opleiding (MBO 4+/HBO).
 Senioriteit en zelfstandigheid door aantoonbaar meerjarige werkervaring op het gebied vandierverzorging en/of veehouderij.
 Woonachtig in Almere of directe omgeving.
 In het bezit van een auto en rijbewijs B/E.
 Ook inzetbaar in de avonden/het weekend.
 Goede communicatieve vaardigheden (mondeling/schriftelijk).

Wij bieden:
Een fantastische en inspirerende werkomgeving en uiteraard worden er bij de functie passendearbeidsvoorwaarden geboden. In eerste instantie moet worden uitgegaan van een jaarcontract.
Meer informatie over de stichting Stad & Natuur vind je op www.stadennatuur.nl.

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Albert Winters, manager bedrijfsvoering, tel.036-5475050. Je schriftelijke motivatie en CV kun je mailen naarinfo@stad

26 September 2017 23:47:39
© 2017 - Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen