FacebookTwitterFeed


Nieuwsarchief

Week van het huisdier 2015

Van 16 t/m 24 mei organiseert het LICG weer de Week van het Huisdier. Het thema van dit jaar is “Wat is je huisdier je waard?”. Want wat is eigenlijk de waarde van een huisdier, en wat voor afwegingen maken mensen bij het beantwoorden van die vraag?

Zoals altijd worden er in deze week op tal van plaatsen speciale acties georganiseerd bij dierenspeciaalzaken, dierenartsenpraktijken, pensions en asielen. Bent u als kinderboerderij van plan om nog een actie te houden? Meld dat dan vooral aan op onze professionals site. Hier vindt u ook allerlei suggesties voor leuke activiteiten. U kunt het voorbeeldpersbericht gebruiken om uw activiteiten bij de regionale en lokale pers onder de aandacht te brengen!

Het LICG nodigt mensen uit om hun meest waardevolle moment met hun huisdier via internet en social media te delen. Mensen die een prachtige, ontroerende of grappige foto of film hebben van hun huisdier kunnen deze inzenden. We hopen op veel mooie inzendingen en hopen dat het veel mensen aan zal zetten na te denken over hoeveel een huisdier hen eigenlijk waard is!

Volg ons!

vSKBNederland Stichting @030Natuurlijk is op zoek naar een nieuwe locatiecoördinator voor op hun stadsboerderij. Bekijk de vacatu… https://t.co/CzM63z7ApG
10hreplyretweetfavorite
vSKBNederland We kijken terug op een zonnige ledenvergadering op een zonnige locatie @CastellumHW @030Natuurlijk. Een prachtig de… https://t.co/ov0UWkQOjP
11hreplyretweetfavorite
© 2018 - Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen