FacebookTwitterFeed
Up

Keurmerk KinderboerderijenHieronder is het Keurmerk Kinderboerderijen te vinden. Tevens vindt u hier de checklist voor het Keurmerk en de verklaring van de werkgever en enkele extra downloads. Alle leden van de vSKBN kunnen inloggen. Eenmaal ingelogd vindt u hier nog enkele extra downloads en kunt u alle bestanden downloaden.

Keurmerk Kinderboerderijen

Hier vindt u het complete document Keurmerk Kinderboerderijen 2015. Hierin staan alle criteria waar een kinderboerderij aan moet voldoen om het keurmerk te behalen. In het Keurmerk vindt u tevens de procedure, de checklist en het formulier bedrijfsgegevens.

Checklist Keurmerk Kinderboerderijen

Dit is de checklist behorende bij het Keurmerk 2015. Aan de hand van deze checklist vindt de toetsing plaats. Als alle vragen met Ja / N.v.t. beantwoord kunnen worden, is de kinderboerderij geslaagd voor de toetsing. In het Keurmerk Kinderboerderijen vindt u deze checklist ook terug.

Formulier bedrijfsgegevens (Word)

Dit formulier vult u voorafgaand aan de toetsing in. De checklist vergunningen vindt u hierbij ook in Word. Dit formulier hoort bij de toetsing voor het Keurmerk Kinderboerderijen 2015. In de bijlage 'formulieren' is dit formulier ook terug te vinden.

Checklist vergunningen 2015

Dit formulier vult u voorafgaand aan de toetsing in. Dit formulier hoort bij de toetsing voor het Keurmerk Kinderboerderijen 2015. In het Keurmerk Kinderboerderijen vindt u dit formulier ook terug.

Verklaring werkgever (Word)

Als de kinderboerderij onderdeel is van een grotere organisatie, bijvoorbeeld van een (zorg)instelling of gemeente, dan kunnen bepaalde onderdelen uit het keurmerk organisatiebreed geregeld zijn. In dit geval kunt u volstaan met een ondertekende verklaring van de werkgever/verantwoordelijke.

Bijlagen Keurmerk Kinderboerderijen 2015

Hier vindt u een groot aantal bijlagen met daarin de toelichting op het Keurmerk. Om dit bestand te downloaden, moet u inloggen.

Formulieren Keurmerk Kinderboerderijen 2015

Hier vindt u een groot aantal voorbeeldprotocollen en invulformulieren die u voor uw eigen kinderboerderij kunt gebruiken. Om dit bestand te downloaden, moet u inloggen.

Tarieven

Hier vindt u de tarieven 2015 voor de toetsingsprocedure.

Procedure toetsing en hertoetsing

Het keurmerk behaald? Dan wilt u het natuurlijk ook behouden. In dit document is alle informatie te vinden over de procedure en hertoetsing versie 2015.

Nulmeting Keurmerk 2015 (ook als voorbereiding op de toetsing)

Met behulp van de 'nulmeting keurmerk' kunt u vaststellen welke criteria voor uw kinderboerderij relevant zijn en hoe u ervoor staat. U kunt dit bestand ook gebruiken ter voorbereiding op de pre-audit of toetsing. Voor het downloaden van dit bestand moet u inloggen.

Herkomst eisen Keurmerk Kinderboerderijen

Hier is een overzicht te vinden van de herkomst van de eisen uit het keurmerk 2015. 

Wijzigingen 2014 naar 2015

In dit bestand is een overzicht te vinden van de wijzigingen ten opzichte van versie 2014. In de versie van 2015 zijn met name extra bijlagen toegevoegd en een aantal kleinere wijzigingen doorgevoerd.

 
 
Powered by Phoca Download
© 2019 - Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen