FacebookTwitterFeed


Nieuws van vSKBN

EFCF conferentie en bijeenkomst water op 19 september

Er zijn nog wat plekjes over voor de EFCF conferentie van 18 tot en met 22 september, dus geef je snel op als je mee wilt doen! We hebben een mooi programma samengesteld. Het programma en de aanmeldlink zijn HIER te vinden.  

Bijeenkomst thema water op 19 september
Is zo’n heel congres voor jou niet haalbaar? Kom dan op 19 september naar het Watermuseum in Arnhem. In dit interactieve museum doe je zeker een aantal goede ideeën op voor je eigen boerderij, maar daarnaast is er ’s morgens een interessante bijeenkomst over het thema water. Waarom is het belangrijk dat de kinderboerderijen daar aandacht voor vragen en op welke leuke manieren kan je dat doen? En je kunt volop netwerken met collega’s uit allerlei landen.

 

Programma Ledendag
We starten in de ochtend met de officiële conferentie, die natuurlijk in het thema staat van dit congres: Water! De dag wordt geopend door een wethouder van de gemeente Arnhem, Hein Pieper (dijkgraaf van het waterschap Rijn en IJssel) komt vertellen hoe Nederland omgaat met water en natuurlijk zijn er mooie voorbeelden van waterprojecten op kinderboerderijen in Nederland.

Na de lunch maak je kennis met het interactieve Watermuseum en natuurlijk met al die enthousiast kinderboerderijcollega’s uit heel Europa. Kortom: een dag om veel nieuwe ideeën en contacten op te doen.

Kosten en inschrijven
De kosten voor deelname aan de conferentie, incl. lunch en een uitgebreid bezoek met rondleiding door het Watermuseum bedragen € 47,50.

Aanmelden via ons secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Volg ons!

vSKBNederland RT @BarneveldseKrnt: Barneveld krijgt een kinderboerderij BARNEVELD De kogel is door de kerk. Op het Geldersch Erf naast kasteel De Schaffe…
vSKBNederland Tijdens het EFCF congres organiseren we een extra ledendag met het thema water. Ook op kinderboerderijen een intere… https://t.co/ZTj150ULUP
vSKBNederland RT @KiboActief: Spaardoelen Kinderboerderijen Actief Toer 2019 realiseerbaar https://t.co/zYVGtB8ad6 @Fonds1818 https://t.co/Ad07i71Uol
© 2019 - Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen