FacebookTwitterFeed


Vragenlijst welzijn konijnen

Dit bericht heeft de vSKBN ontvangen van de faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Utrecht:

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan deze online enquête over uw konijnen, hun leefomstandigheden en gedrag. Deze enquête maakt deel uit van een grootschalig, landelijk onderzoek naar de huidige welzijns- en gezondheidsstatus van gezelschapskonijnen in Nederland. 

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Dennis Vink, gedragsbioloog aangesloten bij de faculteit Diergeneeskunde, Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren, Universiteit Utrecht. Hij voert het onderzoek uit onder begeleiding van Dr. Yvonne R.A. van Zeeland (dierenarts-specialist, afdeling Vogels & Bijzondere Dieren, Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren) en Dr. Claudia M. Vinke (gedragsbioloog, Departement Dier in Wetenschap & Maatschappij).

Wilt u meedoen?
De enquête bestaat uit een online vragenlijst die circa 20 minuten van uw tijd in beslag zal nemen. Het is mogelijk om tussentijds te stoppen en op een later tijdstip weer verder te gaan.

Indien gewenst is het ook mogelijk om de enquête anoniem in te vullen. Persoonlijke gegevens zullen ten alle tijden vertrouwelijk behandeld worden. De individuele informatie zal uitsluitend als samengestelde dataset geanalyseerd en als dusdanig gepresenteerd worden, zodat gegevens op geen enkele manier naar een individu herleidbaar zijn. De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan dit onderzoek en worden niet aan derden verstrekt.

Via onderstaande links kunt u zelf de enquête kiezen die op u van toepassing is. Denkt u dat deze enquête ook interessant is voor anderen? Dan nodigen wij u uit om onderstaande links ook met hen te delen.

Wij willen u vragen om de enquête vóór eind augustus in te vullen.

Volg ons!

vSKBNederland RT @accresapeldoorn: Onze wijkboerderijen inzamelpunt met mooie recycle units. Lees meer > https://t.co/qLzyZGGBog https://t.co/JWL4vaOURQ
vSKBNederland BEDENK INZAMELACTIE EN WIN WECYCLE Drie kinderboerderijen kunnen een Wecycle Dierendagbonus van 250 euro winnen doo… https://t.co/gNUCABvbw9
vSKBNederland Geiten en schapen (ouder dan 12 weken) moeten voor 1 augustus weer gevaccineerd zijn tegen Q-koorts. Zorg ook voor… https://t.co/Aj4BeC0uZL
© 2018 - Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen