FacebookTwitterFeed


Stem op leukste ANWB-uitje

 

Voor het achtste jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje van de provincie. Dé publieksprijs namens 4 miljoen ANWB leden!
Ook kinderboerderijen kunnen door het publiek gekozen worden als leukste provinciale uitje. 

Stemmen, stemmen, stemmen
Ook dit jaar starten we direct met de stemronde waarbij leden heel gemakkelijk via een (mobiele) site in enkele eenvoudige stappen een stem uit kunnen brengen op zowel het favoriete landelijke uitje als het favoriete provinciale uitje. Deze stemrode loopt van 25 augustus tot en met 31 oktober 2017 via www.anwbleuksteuitje.nl. ANWB leden waarderen de uitjes, als gewoonlijk, op een vijftal criteria: aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

Communicatie rondom het stemmen 
Wij zetten vanuit de ANWB weer zoveel mogelijk middelen in om onze leden op te roepen om te stemmen. Zo ontvangen alle leden die afgelopen jaar hun stem hebben uitgebracht opnieuw een email om op een uitje te stemmen. En begin september vragen wij in een grote email aan meer dan 1 miljoen ANWB leden hetzelfde.

Meedoen als kinderboerderij?
Maar ook u kunt natuurlijk uw eigen nieuwsbrief, site of Facebookpagina gebruiken om stemmen te werven. Uw eigen achterban is natuurlijk de belangrijkste ambassadeur. 
Op deze pagina kun je materialen downloaden, zoals het nominatie logo, die je kunt gebruiken in jullie communicatie. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je ook een eigen URL opvragen, die je kunt gebruiken in jullie communicatie.

 

 

Volg ons!

vSKBNederland RT @accresapeldoorn: Onze wijkboerderijen inzamelpunt met mooie recycle units. Lees meer > https://t.co/qLzyZGGBog https://t.co/JWL4vaOURQ
vSKBNederland BEDENK INZAMELACTIE EN WIN WECYCLE Drie kinderboerderijen kunnen een Wecycle Dierendagbonus van 250 euro winnen doo… https://t.co/gNUCABvbw9
vSKBNederland Geiten en schapen (ouder dan 12 weken) moeten voor 1 augustus weer gevaccineerd zijn tegen Q-koorts. Zorg ook voor… https://t.co/Aj4BeC0uZL
© 2018 - Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen