FacebookTwitterFeed


Vakblad Kinderboerderijen april 2015

Een themanummer over professionalisering. Daar gaat het over in deze uitgave van het Vakblad Kinderboerderijen. Hoe zit het met vakbekwaamheid en het dierbestand? Maar er zijn nog veel meer interessante artikelen in het Vakblad te lezen voor betrokkenen van kinderboerderijen en dierenweides, waaronder:

Thema professionalisering

Als beheerder van de kinderboerderij heb je met allerlei zaken te maken. Niet alleen met de dieren en de bezoekers, maar vooral ook met het eigen beleid, vakbekwaamheid en natuurlijk met het ARBO beleid voor personeel en vrijwilligers. In dit nummer meer over bovenstaande zaken, dierbeleid en omgang met bezoekers.
Vakblad2015 0202

"Mag ik u wat vragen?"

Zonder bezoekers geen kinderboerderij en uiteraard, geen kinderboerderij zonder bezoekers. Als beheerder heeft u dagelijks met uw bezoekers te maken. De bezoekers, zij zijn tevreden en komen graag. Maar betekent dit ook dat u de mogelijkheden die u de bezoekers te bieden heeft ook helemaal benut, en andersom, maakt u gebruik van wat de bezoekers u te bieden hebben?
Vakblad2015 0201

Rasdieren op de kinderboerderij

Eerder dit jaar vroegen we u om door te geven welke soorten en rassen er op de kinderboerderij gehouden worden en waarmee gefokt wordt. Zo weten we van elkaar wie welke dieren houdt. Dat is handig, als u op zoek bent naar nieuwe dieren of rassen. Ook als branche geeft dit inzicht welke dieren/rassen er gehouden worden door onze leden.
Vakblad2015 0203

Direct lezen

Klik op onderstaande preview om de laatste uitgave direct op uw scherm te lezen. 

 

Downloaden

Leest u het Vakblad Kinderboerderijen liever op een later moment? Leden van de vSKBN kunnen inloggen en het Vakblad downloaden als PDF-bestand. Dit bestand is ook geschikt om te bekijken op tablets en smartphones. 

© 2018 - Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen